Nielsen’de Görev Değişikliği

2
1704

 

 

 

 

Değerli Dostlarım,

Yaklaşık 28 senedir sürdüğüm aktif yöneticilik görevimi 1 Aralık 2012 tarihi itibariyle sonlandırma kararı almış bulunmaktayım. Nielsen gurubu ile ilişkim bundan sonra Yönetim Kurulu danışmanı olarak devam edecektir.

Nielsen’deki Genel Müdürlük görevimi yedi yıldır birlikte çalışmakta olduğum mesai arkadaşım Erdem Tolon’a devretmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyorum.

Erdem Tolon Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümünden mezun olduktan sonra Norwegian School of Economics’te İşletme dalında Yüksek Lisans derecesini tamamladı. 2005 yılından beri Televizyon, Basın, Internet, Radyo, Sinema, Mobil ve Outdoor mecraları ile ilgili Medya Araştırma konusunda şirketimize önemli katkılarda bulunmuştur.  Evli ve bir çocuk babası olan Erdem Tolon İngilizce, İtalyanca ve Norveççe dillerini konuşmaktadır.

Bileşim International, Bileşim Medya, AGB ve  Nielsen Medya şirketlerinde görev yaptığım süre boyunca şahsıma gösterdiğiniz güven ve esirgemediğiniz işbirliğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.

 

Saygı ve sevgilerimle…

 

Hayri Cem

 

 

 

 

 

Avrupa Watch Lideri Alain Couttolenc ve Avrupa Reklam Ölçüm Hizmetleri Lideri Gustavo Nunez’in duyurusu:

 Türkiye Reklam Ölçüm Hizmetleri’ni uzun yıllar başarıyla yöneten Nielsen Reklam Ölçüm Hizmetleri Genel Müdürü Hayri Cem, farklı fırsatlara yönelmek üzere Nielsen’dan ayrılma kararı almıştır.

Hayri Cem’in medya ve izleyici ölçümleri ile tüketici araştırmaları üzerine 28 yıllık deneyimi bulunmaktadır. 2007’de kendi kurduğu şirket olan ve Turkiye’nin reklam araştırmaları üzerine lider şirketi olan Bileşim Medya, Nielsen ailesine katıldığında Hayri Cem de Nielsen Medya Araştırmaları Türkiye ve Gelişmekte Olan Ülkeler Genel Müdürü olarak atanmıştır.

Hayri Cem kariyeri boyunca Türk piyasasındaki reklam verenler,medya sahipleri ve ajanslarla güçlü ilişkiler kurmanın yansıra Türk ve Doğu Avrupa pazarlarına ilişkin derin bilgi birikimine sahiptir. Hayri Cem, 2007’den beri Türkiye Reklam Ölçüm Hizmetleri’ni sürekli başarı ve çift haneli büyüme rakamlarıyla yönetmiştir.

Hayri Cem’in Yönetim Kurulu Danışmanı olarak Nielsen ile çalışmaya devam edeceğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisinin ticari bilgi ve deneyiminden yararlanmaya devam edebilecek olmanın memnuniyeti içindeyiz.

Erdem Tolon’un Watch Turkiye Pazar Lideri (Genel Müdür) olarak atandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu rolde Erdem, Reklam Ölçüm Hizmetleri ve TV Events ürünlerinin sorumluluğunu üstlenerek başarılarının devamını sağlayacaktır.

Erdem Türkiye Reklam Ölçüm Hizmetleri’ne 2005 yılında katılmış, Müşteri Hizmetleri ve Pazarlama Bölümü’nde zaman içinde yükselmiş ve son olarak Satış ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapmıştır.

Hayri Cem’e olağanüstü katkılarından dolayı teşekkür ediyor, gelecekte de başarılarının devamını diliyoruz..

Erdem’i de son derece başarılı olacağını bildiğimiz yeni rolu nedeniyle tebrik ediyoruz.

Saygılarımızla,

Alain Couttolenc                                                       Gustavo Nunez

Avrupa Watch Lideri                                                Avrupa Reklam Ölçüm Hizm. Lideri

 

 

 

 

2 YORUMLAR

  1. Sevgili Hayri,
    Önce hayırlı, uğurlu olsun, diyeyim. Sen boş durmazsın… Bu “farklı fırsatlar” sende laf olarak kalmaz. Yaşamının bu evresinde de sağlık, huzur, mutluluk ve başarı seninle olsun.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here